Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

Thursday, 8 October 2020

Flipkart Super Fan Quiz Answers - Kareena Kapoor

Flipkart SuperFan Quiz Answers for 7th Oct 2020 Kareena Kapoor

Flipkart video presents Superfan, Episode-1 "Kareena Kapoor Khan".
Play and win Super Coins (New Users only/they who didn’t play earlier)



1. What was the name my grandfather wanted to give me?
Ans- Sidhima

2. What do you think I like more? 
Ans- Sunset

3.  What was the summer course I took in Harvard?
Ans- Micro Computers and Infotech

4. What is my favorite corner in my house?
Ans- The Balcony

5. How many pairs of jeans do I own?
Ans- 50-55 pairs

6. What’s my favorite pass time with Taimur?
Ans- Reading

7.  My second favorite holiday destination is New York
Ans- FALSE

8. My favorite dessert is Dal Ka Halwa
Ans- FALSE

9. I would love to be a lead in my own biopic
Ans- TRUE

10. My favorite Saif Ali Khan performance is?
Ans- Dil Chahta hai



No comments:

Post a comment

Post Top Ad

Your Ad Spot